Čertovo břemeno - pobyt v nádherné přírodě s neomezeným golfem od 1500 Kč/os. Více variant

Čertovo břemeno - pobyt v nádherné přírodě s neomezeným golfem od 1500 Kč/os. Více variant -46 %

Golfový pobyt s neomezenou hrou v srdci přírodního parku s architektonickou klubovnou, teď s 46% slevou! Vyzkoušejte hrátky s čertem.

Do konce akce zbývá
Sleva byla aktivována
již koupilo 29 zákazníků
2 780 Kč 1 500 Kč

Další varianty této slevy

2 750 Kč

1 noc + 2 dny neomezeného golfu

1 noc se snídaní, 2 dny neomezený golf + míče na DR, sleva 25% na buggy do dvojice. Cena za osobu na plně obsazeném dvoulůžkovém pokoji.

3 750 Kč

2 noci + 3 dny neomezeného golfu

2 noci se snídaní, 3 dny neomezený golf + míče na DR, sleva 50% na buggy do dvojice. Cena za osobu na plně obsazeném dvoulůžkovém pokoji.


V bodech

  • Vychutnejte si pobyt v krásné přírodě na Čertově břemenu a posnídejte v architektonické klubovně.
  • Vybírejte ze 3 VARIANT:
  • 1 NOC + 1 DEN NEOMEZENÝ GOLF (základní varianta) = 1500 Kč / os.: zahrnuje 2denní pobyt (1 NOC) se snídaní v pensionu Čertovo břemeno nedaleko golfového hřiště a 1 DEN neomezenou hru + míče na driving, možnost buggy do dvojice se slevou 25%.
  • 1 NOC + 2 DNY NEOMEZENÝ GOLF = 2750 Kč / os.: zahrnuje 2denní pobyt (1 noc) se snídaní v pensionu Čertovo břemeno, nedaleko golfového hřiště a 2 dny neomezenou hru + míče na driving, možnost buggy do dvojice se slevou 25%..
  • 2 NOCI + 3 DNY NEOMEZENÝ GOLF = 3750 Kč / os.: zahrnuje 3denní pobyt (2 noci) se snídaní v pensionu Čertovo břemeno, nedaleko golfového hřiště a 3 dny neomezenou hru + míče na driving, možnost buggy do dvojice se slevou 50%..
  • Ceny platí pro 1 osobu ubytovanou ve dvoulůžkovém pokoji obsazeném 2 osobami - PRO VYUŽITÍ NABÍDKY JE TEDY TŘEBA ZAKOUPIT ALESPOŇ 2 VOUCHERY.

Podmínky

  • Vouchery lze využít během celé sezony 2022 (min. do 31.10.).
  • Nabídka platí pro hráče s golfovým osvědčením min. HCP 54
  • Akci lze využít kterýkoliv den v týdnu od pondělí do neděle.
  • Voucher platí pro 1 osobu na dvoulůžkovém pokoji obsazeném 2 osobami - PRO VYUŽITÍ NABÍDKY JE TEDY TŘEBA ZAKOUPIT ALESPOŇ 2 VOUCHERY.
  • Při využití buggy - jedna buggy je sdílena 2 hráči.
  • Možnost platby i v EUR na slovenský učet - v případě zájmu nás kontaktujte.

certovo-bremeno-golf-3 certovo-bremeno-golf-2 certovo-bremeno-golf-1 certovo-bremeno-9 certovo-bremeno-8 certovo-bremeno-7 certovo-bremeno-6 certovo-bremeno-5 certovo-bremeno-4 certovo-bremeno-3 certovo-bremeno-2 certovo-bremeno-1

Další informace

GOLF ČERTOVO BŘEMENO

Osmnáctijamkové hřiště Čertovo břemeno se nachází v obci Alenina Lhota, v srdci přírodního parku Jistebnická vrchovina, který je významný svými přírodními a estetickými hodnotami.

Tak jako první osadníci své nově nabyté území vlastníma rukama zvelebili, tak podobně k území přistoupil Jiří Němec, který Golfový klub Čertovo břemeno založil a vlastníma rukama se na stavbě golfového hřiště podílel. Jeho touhou bylo krajinu, do které se zamiloval ještě v dobách hluboké normalizace, navrátit do původní podoby, tak jako osadníci několik staletí před ním. Díky tomuto úsilí si nyní milovníci golfové hry, jejíž krása spočívá zejména v kontaktu s krajinou, mohou užít možná nejmalebnější přírodní golfové hřiště v Čechách.

Klubovna v jejíž útrobách je restaurace až pro 100 lidí, konferenční salonek pro 30–60 lidí, šatny, bar, kuchyň, sklady i dva apartmány, je navržena tak, aby dokonale splynula s krajinným rázem okolí. „Cítil jsem povinnost schovat tento objem do krajiny tak, aby ji jen pokorně a přirozeně doplňoval, aby si s ní povídal,“ vysvětluje svůj záměr architekt Stanislav Fiala. Proto je stavba částečně umístěna pod zem a na severní části hráči hrající jamku číslo 2, možná ani nezaregistrují, že právě míjí zatravněnou střechu klubovny, na níž jsou umístěny indiánské teepee kryjící technické rozvody klubovny (rekuperace, klimatizace, větrání kuchyně apod.). Na jižní straně si pak hosté mohou z klubovny, nebo z její terasy užít výhled na Driving range a spodní rybník. V interiéru klubovny každého na první pohled zaujme využití opracovaných masivních kmenů stromů. Jejich použití přímo vychází z odkazu tradičního stavění, které se nejvíce propisuje ve využití povalového stropu. Opracované kmeny však slouží i jako palisádové dřevěné stěny, nebo bednění pro betonové zdi.


PENSION ČERTOVO BŘEMENO

Pension Čertovo břemeno se nachází v těsné blízkosti, asi 200m od samotného golfového hřiště v obci Alenina Lhota. Jedná se o krásný dřevěno-kamenný domek, který nabízí zákazníkům krásné moderní ubytování. Na výběr jsou zde dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové a šestilůžkové pokoje s vlastní koupelnou a sociálními potřebami.

Adresa: Alenina Lhota 7, 39133 Jistebnice - Alenina Lhota


Sdílet stránku

Dnešní akce

1 100 Kč 795 Kč Detail

Green Fee + oběd v golfovém resortu Telč, od 795 Kč.

4 200 Kč 2 100 Kč Detail

Golf Brno Kaskáda - fee 18 jamek pro 2 osoby za polovic. Kdykoliv v dubnu, červenci a říjnu

6 390 Kč 4 090 Kč Detail

Ezeglide Compact+ 360° - superkompaktní golfový vozík s otáčivým předním kolem jen za 4090 Kč

940 Kč 600 Kč Detail

Svobodné Hamry: green fee 18 jamek + nesoutěžní výsledek od 600 Kč.

9 500 Kč 3 999 Kč Detail

Golfový kurz 8 x 80min v Praze se závěrečnou zkouškou za pouhých 3999 Kč. Plus sleva v golf shopu.

380 Kč 285 Kč Detail

Oblíbené Golf Pride golfové gripy i s přegripováním v ceně za 285 Kč. Pánské i dámské..


Vaše komentáře

Celkem jsme Vám již ušetřili

37 693 215 Kč

Aktuality e-mailem

Chcete být informováni o nových slevách? Přihlašte Váš e-mail k odběru novinek.

Golfové Hry - Vyberte si prodloužený víkend nebo golfovou dovolenou!

Golfové slevy

Golfové Slevy přináší hráčům další možnost, jak ještě více ušetřit. Společně najdeme více zájemců o nabízená green fee a využijeme množstevní slevu, kterou v takové případě hřiště poskytne. Tento systém slev je ověřený v různých oblastech podnikání a nyní je připraven také pro hráče golfu.

Více o Golfových slevách

Provozovatel služby

Golf Europe s.r.o.
Ostrovského 36A
150 00 Praha 5
info@golfoveslevy.cz
tel: 602 172 104

Online platby zajišťuje

PayU